NYHETSARKIVTroppen har vært på ekskursjon

10.11.10
Mandag 1. november hadde troppen sin årlige ekskursjon. Denne gang gikk turen til Akvariet, hvor alle som ville fikk holde en kvelerslange.
Les mer...


God start for flokken
26.09.10
Småspeiderflokken har hatt en god start på høsten, og har nå 30 medlemmer. På første møte i Langeskogen i august var det spikking som stod på programmet, sist uke kanopadling på Smøråsfjellet.
Les mer...Turdag på Guldstølen
20.09.10
Søndag arrangerte gruppen turdag for hele familien på Guldstølen. 60 store og små deltok i strålende solskinn.
Les mer...
 


Troppen har vært på kanohaik
13.09.10
I helgen deltok ni speidere og ledere fra Bønes da til sammen 70 speidere fra Fanos-gruppene arrangerte kanotur i Lindåsvassdraget.
Les mer...

 


Sommeravslutning
10.06.10
Mandag 7. juni var det sommeravslutning for hele speidergruppen, med foreldre og søsken. På Lønningstrand hadde kommunen lagt til rette for ulike aktiviteter, som hinderløype, kanopadling, ballspill og leker. Det hele ble avsluttet med en stor grillfest. Bønes speidergruppe ønsker alle sine medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer!
Les mer...
 


Flokktur til Gåssand
10.06.10
20 barn og fire voksne deltok på småspeiderflokkens årlige telttur til Gåssand 5. - 6. juni. På programmet stod blant annet kanopadling, bading og pizzabaking på bål.
Les mer...

 


Troppen har vært på pinseleir
30.05.10
Pinsehelgen 21. - 24. mai gjennomførte troppen sin tradisjonsrike pinseleir på Småbrekke i Bergsdalen.
Les mer...


 Bilder fra gruppeturen
25.05.10
Bildene fra gruppeturen til Katteli på Mjølfjell i februar er endelig lagt ut.
Les mer...

 


Bønes speidergruppe hjelper barn og unge i Øst-Timor
25.05.10
Bønes speidergruppe deltok da Norges speiderforbund i samarbeid med Flyktninghjelpen arrangerte Speideraksjonen 2010. Aksjonen satte fokus på utdanning for barn og unge på Øst-Timor. Gruppen gjennomførte ulike aksjoner, og samlet til sammen inn kr 24 335,00. Gruppens aksjon ble også omtalt på Norges speiderforbunds nettsider.
Les mer...
 Troppstur til Finse
24.05.10
Bilder fra troppens vintertur til Larsbu på Finse er nå lagt ut i bildegalleriet.
Les mer...

 Rovertur til Geilo

24.05.10
Den siste helgen i januar dro roverne på hyttetur til Geilo. På programmet stod blant annet opptagelse av årets to aspiranter, Lars Eric og Steffen.
Les mer...


Bønesdagen
11.03.10
Lørdag 20. mars arrangerer Bønes menighetsråd Bønesdagen i Bønes kirke. Det er aktiviteter for barn og voksne. Lag og organisasjoner på Bønes presenterer seg med stands, aktiviteter og underholdning.
Les mer...
 


Palmesøndagstreff
11.03.10
Hele familien inviteres til palmesøndagstreff på Guldstølen palmesøndag den 28. mars. Det blir friluftsgudstjeneste, rundløype med oppgaver for hele familien og grillplass. Vel møtt!
Les mer...
 


Småfanos
21.02.10
Syv småspeidere og fire ledere fra Bønes deltok på Fanos-gruppenes småspeiderarrangement søndag 24. januar.
Les mer...

 


Bildegalleriet er oppdatert
19.01.10
Bildegalleriet er nå oppdatert med bilder fra troppens ekskursjon til Hordamuseet, troppens aktivitetsdag i Fantofthallen og troppsturen til Wallemtunet. Se Bildegalleri i menyen til venstre.
 


Speiderboken
12.01.10
Speiderboka er full av nyttige tips, triks og ideer, og anbefales alle speiderne i troppen. Boken fås kjøpt hos nettbokhandel til kr 339. Bønes speidergruppe tilbyr nå sine medlemmer å kjøpe Speiderboka til kr 285. Interesserte kontakter gruppeleder Erik Geber på
gruppen@bonesspeiderne.no.

Ved å velge Speidereffekter i menyen til venstre, kan du lese mer om gruppens profilprodukter.
 


God sommer
17.06.09
Forrige mandag inviterte speidergruppen for første gang alle medlemmer med familie til felles sommeravslutning på Lønningstrand. Oppmøtet var formidabelt, været likeså. Deltagerne fikk prøvd seg både i kano, hinderløype, dinglende i rappelleringstau og på ballbanen.
Les mer...

 


Flokken har vært på tur
17.06.09
Første helg i juni var småspeiderflokken på sin årvisse tur til Gåssand. Denne gangen fikk de også besøk av «gåssanden».
Les mer...

 


Troppen på pinseleir
17.06.09

I pinsehelgen var troppen, tradisjonen tro, på leir i Bergsdalen. I år fikk vi uvanlig fint vær, og brukte tiden godt til både bading, kanopadling, volleyball og aking!
Les mer...

 


Flokken vant VM i speiding
30.04.09

I konkurranse sammen med 23 andre småspeiderkull fra hele Hordaland, vant rødt kull fra Bønes VM i speiding, som ble arrangert på Fjell festning i helgen.
Les mer...

 


Bønes speidergruppe deltok på Fanos-manøveren
20.04.09
To patruljer fra troppen og tre kull fra flokken deltok da 1. Skjold arrangerte Fanos-manøver på Fanafjellet søndag 19. april. Her finner du resultatlistene.
Les mer...

 


Palmesøndagstreff på Guldstølen

15.04.09

Tradisjonen tro arrangerte Bønes speidergruppe palmesøndagstreff på Guldstølen i samarbeid med Bønes menighet.

Les mer...

 

 


 

Troppstur til Finse

15.04.09

Siste helg i mars arrangerte troppen tur til Larsbu på Finse. Hovedaktiviteten på turen var skiaktiviteter.

Les mer...

 


 

Gruppetur til Mjølfjell

05.03.09

Helgen 20. - 22. februar var hele gruppen på tur til Katteli på Mjølfjell. I løpet av turen ble det gjennomført tradisjonelle aktiviteter, som bingo, skitur, dusklaging, snøfigurkonkurranse, leirbål og lek i snøen.

Les mer...

 


 

 

Aketur for troppen

24.02.08

Troppens møte forrige uke foregikk ikke i Bønes kirke, men i stor fart ned Fløien på akebrett.

Les mer...

 

 


 

Billigere apotekvarer

07.02.09

Nå får alle medlemmer av Norges speiderforbund 10 % rabatt på handelsvarer hos apotekene Alliance og Boots. Rabatten oppnås ved å vise medlemskortet med påklistret kvittering ved kjøp. Les mer på nettsidene til NSF.

 


 

 

Flokken på skøyter

31.01.09

På sist møte var flokken på Slåtthaug og stod på skøyter. Nå er det lagt ut bilder i bildegalleriet.

 

 


 

Rovergalla

30.12.08

Fredag 19. desember inviterte roverlaget seg selv og førerpatruljen til gallamiddag i Bønes kirke. Etter en treretters middag med stil og sanger laget for anledningen, var det kaker og leker.

Les mer...

 


 

 

Juleavslutning for flokken

05.12.08

Onsdag hadde flokken sitt siste møte før jul. Der laget de grøt på stormkjøkken, som de farget etter eget ønske. I tillegg var det oppdagelse av de som ikke alt var tatt opp.

Les mer...

 


 

Troppstur til Wallemtunet

03.12.08

28 speidere deltok da troppen i helgen arrangerte tur til Wallemtunet på Kvamskogen. I løpet av helgen fikk de både lekt, laget vannmølle, lært lært knuter, hatt juleverksted og tatt opp elleve aspiranter, for å nevne noe.

Les mer...

 


 

 

Opptagelsestur for flokken

26.11.08

På lørdag var flokken på familietur til Gåssand, hvor seks nye småspeidere ble tatt opp i flott vintervær. Etterpå var det grilling, aking og tur.

Les mer...

 


 

 

Skøytemøte for flokken

19.11.08

I dag hadde flokken skøytemøte på Slåtthaug. Nå er bildene lagt ut i bildegalleriet.

Les mer...

 

 


 

Fulltreff for troppen

19.11.08

Mandag gjennomførte troppen sin årlige ekskursjon. Denne gang gikk turen til Bergen Nordre Skytterlag, hvor speiderne fikk en innføring i det å bruke gevær, og øvelse i å skyte på blink.

Les mer...

 


 

Aktivitetsdag for troppen

19.11.08

Etter speidergudstjenesten på søndag, var det aktivitetsdag for troppen. Speiderne fikk prøve seg i klatreveggene i Fantofthallen, og flere av dem kom nesten til topps i den ti meter høye veggen.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe deltok i bymanøveren

28.10.08

Tre patruljer fra troppen og like mange kull fra flokken deltok da nærmere 600 speidere fra hele Hordaland var samlet til bymanøver i Bergen sentrum sist lørdag. Blått kull nådde helt opp til tredjeplass i konkurransen med 32 andre kull.

Les mer...

 


 

 

Bilder fra flokkmøte

23.10.08

Bilder fra småspeiderflokkens siste møte er nå lagt ut i bildegalleriet.

Les mer...

 

 


 

Speidere fra hele verden til Bønes

20.10.08

I helgen deltok troppen på JOTI, en verdensomspennende speiderleir på internett. Vi fikk kontakt med speidere fra både andre skandinaviske land og mer fjerntliggende himmelstrøk. De eldste fikk være igjen natten over, til søndag morgen.

Les mer...

 


 

 

Bilder fra flokkmøte

10.10.08

Bilder fra småspeiderflokkens siste møte er nå lagt ut i bildegalleriet.

Les mer...

 

 


 

Høsthaik med kretsen

10.10.08

Sist helg ble det arrangert høsthaik for kretsens rovere. Deltagelsen var ikke helt overveldende stor, men de roverne som deltok fra Ulriken og Bønes fikk en flott tur i skikkelig høstvær. Les mer på Hordaland krins' nettsider.

 

 


 

Vellykket turdag

22.09.08

Lørdag dro speiderne opp til Guldstølen, hvor de blant annet gikk mørketur og overnattet under bivuakk. Søndag kom foreldre og søsken opp, og deltok på gruppens turdag. Det var aktiviteter som manøver, hinderløype og grilling.

Les mer...

 


 

 

Flokkmøte med grilling

26.09.08

Bilder fra småspeiderflokkens siste møte er nå lagt ut i bildegalleriet.

Les mer...

 

 


 

Velkommen som leder

19.08.08

Alle aldersenhetene i gruppen har tilfredsstillende antall medlemmer, og gruppens rammebetingelser er gode. Gruppen har også mange dyktige ledere, men har alltid bruk for flere. Vi kan tilby et godt ledermiljø med interessante og utviklende oppgaver i den aldersenhet du måtte ønske. Det er også mulig å tilpasse innsatsnivået noe - jo flere ledere vi har, jo mindre belastning blir det på den enkelte. Vi forventer at du er villig til å forplikte deg til å bidra jevnlig over noe tid, minst et halvt år, at du er villig til å bidra på utvalgte helgearrangementer og at du er villig til å bruke noe tid på å sette deg inn i speiderarbeidet. Alle nye ledere vil etter eget behov og ønske bli veiledet av erfarne ledere i sine oppgaver og i speiderarbeidet generelt.

 

Kontakt gruppeleder eller leder i den enkelte enhet for en uforpliktende samtale dersom du er interessert eller dersom du har noen spørsmål. Se Kontakt i menyen til venstre.

 

Velkommen!

 


 

 

Rovermøte med sanseaktiviteter

19.08.08

Rovermøtet i går ble avholdt i Langeskogen, og på programmet stod forskjellige observasjonsaktiviteter, hvor deltagerne fikk brukt flere ulike sanser.

Les mer...

 


 

Fanos-tur

14.09.08

I helgen arrangerte troppene i Fanos avdeling felles tur. Først var det sykling langs den gamle Osbanen fra Nesttun til Søfteland. Deretter var det kanopadling langs Gåssandvannet, før det var tid for leirslagning, middag og leirbål.

Les mer...

 


 

Flokkmøte 10. september

11.09.08

 

På sitt møte i Langeskogen 10. september hadde flokken klatremøte. Et stykke inn i skogen fant de et flott berg med forskjellige klatreløyper. De fikk også utfordringer i å balansere på tau, samt en hinderløype, og lære å legge fatle.

Les mer...

 

 


 

Oppstartsmøte for roverlaget

30.08.08

Torsdag 28. august hadde roverlaget sitt første møte etter sommerferien. Møtet ble arrangert i Langeskogen med en liten tur og litt sosialt. Det ble snakket litt om planer for høsten, og satt opp et forslag til terminliste.

Les mer...

 


 

Småspeiderhøsten er i gang

27.08.08

Til sammen deltok 19 småspeidere, noen helt nye, noen fra beverkolonien og noen «gamle», da småspeiderne i dag hadde sitt første møte etter ferien. Blant annet lot de seg inspirere av OL, og hadde spydkonkurranse - med selvlagde spyd.

Les mer...

 


 

Sykkeltur på Rallarvegen

20.08.08

Torsdag til søndag før skolestart gjennomførte speidertroppen sykkeltur på Rallarveien. I løpet av de fire dagene, syklet deltagerne nærmere 100 kilometer fra Haugastøl i øst til Flåm i vest.

Les mer...

 

 


 

Sommeravslutning for speidertroppen

17.06.08

I går var siste møte for speidertroppen før sommeren. Møtet ble avholdt på Guldstølen, hvor det ble arrangert rundløype med tre poster: Flaggheising, saging og måling av grunnmuren på eiendommen. Møtet ble avsluttet med grilling av pølser.

Les mer...

 


 

Ulveflokkens telttur til Gåssand

12.06.08

I helgen deltok 16 ulvunger på flokkens årlige overnattingstur til Gåssand. Det var strålende vær, som sammen med deltagerne og et godt program bidrog til at det ble en flott tur, en del knott til tross.

Les mer...

 


 

Tilgang til medlemssidene

07.06.08

Etter å ha vært utilgjengelig en stund, er det nå igjen mulig å logge seg på medlemssidene for alle som var registrert som medlem av gruppen ved årsskiftet. Se Logg inn i menyen til venstre for mer informasjon.

 


 

Video fra Kongo

07.06.08

Som tidligere omtalt har Bønes speidergruppe har fått kontakt med en speidergruppe i Kongo. I februar sendte vi nedover en hilsen, og fikk tilbake et hefte som viser litt av hva speidergruppen i Kongo driver med. Det er bl. a. rektor på Fjellsdalen skole som har besøkt speidergruppen i Kongo, og nå finner du videoen som er laget til Bønes speidergruppe på internett. Merk at du må logge deg på for å se den, se under Logg inn i menyen til venstre for mer informasjon om hvordan du finner brukernavn og passord.

Se video...

 


 

Bønes speidergruppe deltok i Vestlandsmesterskap i speiding

25.05.08

To ulvekull og to patruljer fra speidertroppen deltok på Vestlandsmesterskap i speiding, som ble arrangert på Kollevåg på Askøy i helgen. Nå er resultatene klare.

Les mer...

 


 

Ulveflokkens siste møte før sommeren

25.05.08

Onsdag 21. mai hadde ulveflokken sitt siste vanlige møte før sommerferien. Der øvde de seg bl. a. på å sette opp fjelltelt og lavvo før teltturen i juni, fikk utdelt merker de hadde tatt, og lekte gjemsel.

Les mer...

 


 

 

Tre nye rovere opptatt

25.05.08

På roverlagets møte i arboretet 15. mai, ble tre nye rovere tatt opp i laget.

Les mer...

 

 


 

Speideraksjonen 2008

11.05.08

I perioden 19. - 27. april gjennomførte Norges speiderforbund i samarbeid med Flyktningehjelpen Speideraksjonen 2008. Fokus for aksjonen i år var å gi barn og unge på Sri Lanka et trygt sted å leke i utrygge omgivelser. Bønes speidergruppe gjennomførte flere aktiviteter som del av aksjonen, og samlet til sammen inn kr 21 017. Stor takk til alle som bidrog!

Les mer...

 


 

 

Sykkelmøte for flokken

11.05.08

På forrige møte var det sykling som stod på programmet for ulveflokken. De syklet rundt Langeskogen, og gjennomførte både hinderløype og staffett.

Les mer...

 


 

Fanos-manøver

01.05.08

To ulvekull og to patruljer fra Bønes speidergruppe deltok da 1. Fjøsanger sist søndag arrangerte Fanos-manøver på Totland. Alle resultatene ser du her.

Les mer...

 


 

 

Troppstur til Finse

08.04.08

I helgen gjennomførte speidertroppen sin årlige tur til Finse. Programmet var tradisjonelt, med hovedvekt på skiaktivitet.

Les mer...

 


 

Spørrekonkurranse

08.04.08

I påsken arrangerte bonesspeiderne.no spørrekonkurranse for de yngre og litt eldre medlemmene. Som sist var det en som utpekte seg i klassen for rovere og ledere, mens samtlige av de få speiderne som deltok bommet på et ganske enkelt spørsmål. Nå kan du lese svarene.

Les mer...

Spørsmål til rovere og ledere...

 


 

Rekordmange på gruppetur

06.03.08

Aldri før har så mange deltatt på gruppetur som i år - det til tross at turen i siste liten måtte flyttes fra Kvamskogen til Mjølfjell. Men etter at turen er over, vet vi at det ble en flott tur likevel.

Les mer...

 


 

Morten valgt til visekretsleder

06.03.08

På kretsens årsmøte i dag ble Morten, som er gruppe- og troppsassistent i Bønes, valgt til visekretsleder i kretsen for to år. Han ønsker at kretsstyret skal ha et større ansvar i den daglige driften av kretsen, og er særlig opptatt av å følge opp oppstart av nye grupper, inntektsbringende prosjekt samt av kretsens arrangement og av lederutvikling. Han har det siste året vært styremedlem i kretsen.

 


 

Hilsen fra Kongo

04.03.08

Bønes speidergruppe har fått kontakt med en speidergruppe i Kongo. I februar sendte vi nedover bl. a. Bønes speidergruppes kalender, gruppemerker og plakater med tekst og bilder som patruljene hadde laget hvor de fortalte litt om hva de driver med. Tilbake har vi fått et hefte med tegninger, tekst og bilder som viser litt av speiderarbeidet gruppen i Kongo driver med.

Les mer...

 


 

Medlemskontingent for 2008

09.02.08

Speidergruppens medlemmer mottar i disse dager faktura for medlemskontingent for 2008. Hva går disse pengene til?

Les mer...

 


 

Troppen på skøyter

06.02.08

På mandag var det skøytemøte på Slåtthaug for speidertroppen. Etter at noen runder var gått, ble det jobbet litt med noen av punktene på idrettsmerket, før det igjen var frilek etter servering av saft og kjeks.

Les mer...

 

 


 

 

Skøytemøte for flokken

04.02.08

Sist onsdag arrangerte ulveflokken skøytemøte på Slåtthaug.

Les mer...

 

 


 

Dagstur på Fløien

27.01.08

På troppsturen på Fløien løste patruljene rebuser og fant på den måten veien fra rastehytte til rastehytte, før vi akte sammen ned til byen og avsluttet med pizza på Speidersenteret.

Les mer...

 

 


 

Troppstur til Wallemtunet

05.12.07

I helgen gjennomførte troppen sin årlige høsttur, denne gang til Wallemtunet på Kvamskogen. I tillegg til opptagelse av aspirantene, stod lek i snøen, bygging av bro, toving og det å lage sin egen kniv på programmet.

Les mer...

 


 

Morten representerte NSF i Frankrike

04.12.07

Morten representerte Norges speiderforbund på den europeiske speiderkonferansen om utvikling av speiderarbeid i storbyområder, som ble arrangert i Frankrike den siste uken i november. Selv om det var en del arbeid, var det veldig kjekt å lære om hvordan situasjonen er for speidere i andre land.

Les mer...

 


 

God jul

17.12.07

Bønes speidergruppe ønsker alle sine medlemmer, deres foresatte og gruppens øvrige kontakter en gledelig jul!

 

Etter nyttår starter de ulike enhetene opp følgende dager:

Beverkolonien (1. og 2. klasse): Mandag 14. januar

Ulveflokken (3. og 4. klasse): Onsdag 16. januar

Speidertroppen (5. - 10. klasse): Mandag 14 januar

 

Terminliste for den enkelte enhet vil bli lagt ut når den er klar.

 


 

Speiderønskeliste

04.12.07

Trenger du hjelp til å finne på hva du kan skrive på ønskelisten din? Eller kanskje du ikke helt vet hva du skal gi speideren til jul? bonesspeiderne.no har flere forslag, og har laget en liste over (nesten) alt en speider kan ønske seg.

Les mer...

 


 

 

Bilder fra ulveflokkens juleavslutning

09.12.07

På sitt siste møte før juleferien laget ulveflokken grøt i Langeskogen. De som ville kunne få trollgrøt.

Les mer...

 


 

Kake og grøt i Langeskogen

04.12.07

Mandag var det juleavslutning for troppen. Derfor var vi i Langeskogen denne dagen, hvor patruljene kokte risengrynsgrøt med mandel i på stormkjøkken. I anledning Bønes kirkes tiårsjubileum var også sogneprest i Bønes menighet, Kari Vatne, til stede og fortalte om jubileet og hadde med kaker.

Les mer...

 


 

Flokken har vært på opptagelsestur

04.12.07

Søndag 18. november gjennomførte ulveflokken familietur på Fløien. Fra Skansemyren gikk de sammen opp til Bjørnebu, hvor hele åtte aspiranter ble tatt opp i flokken. Etterpå var det tid til pølsegrilling og lek.

Les mer...

 


 

Ny server

04.12.07

På grunn av endringer hos vår webhotelleverandør er sidene nå flyttet til ny server. Sidene på det lukkede medlemsområdet er foreløpig ikke flyttet over.

 


 

 

Ekskursjon til Haakonsvern

16.11.07

På grunn av nye sikkerhetsbestemmelser og at troppen er så stor, måtte den under ekskursjonen i år deles i to. Sist mandag besøkte derfor halvparten av troppen marinebasen Haakonsvern.

Les mer...

 


 

«Innsatt»

10.11.07

To rovere fra Bønes, sammen med 126 andre rovere fra hele Norge, var forrige helg innsatt på roverstevnet på Ski skole. Blant annet rømte de fra vinduet ved å fire seg ned sammenknyttede laken, og laget kake med innbakt fil.

Les mer...

 


 

Førerpatruljen på kurs

30.10.07

Nesten hele førerpatruljen deltok da kretsen i helgen arrangerte regionalt peffkurs på Lønningstrand.

Les mer...

 


 

Jubileumspiké

23.10.07

Nå er resten av pikéskjortene vi fikk laget til gruppens 25-årsjubileum med vår jubileumslogo lagt ut for salg. Om man vil kjøpe skjorten er helt frivillig. Den er et fint supplement til, men ingen erstatning for, speiderskjorten. Velg Speidereffekter i menyen til venstre for å lese mer og gå til bestillingsskjema.

 


 

 

JOTI

21.10.07

Lørdag 20. oktober var troppen samlet til JOTI, internasjonal speiderleir på internett.

Les mer...

 

 


 

Bønes speidergruppe deltok i bymanøveren

13.10.07

To ulvekull og tre patruljer fra troppen deltok da det i dag ble arrangert bymanøver i Bergen sentrum. Nå er resultatlistene kommet.

Les mer...

 

 


 

Fanos kanohaik i Lindås

13.09.07

Tolv deltagere fra troppen deltok sist helg da gruppene i Fanos for annen gang arrangerte kanohaik i Lindåsvassdraget.

Les mer...

 

 


 

 

 

Bretur

22.08.07

Den siste helgen i sommerferien var førerpatruljen på bretur til Blåisen på Finse.

Les mer...

 

 

 


 

Speiding i 100

11.07.07

40 deltagere fra Bønes speidergruppe var med i forrige uke da Hordaland og Ryvarden kretser arrangerte kretsleir på Fitjar. Tema for leiren var speiding i 100, som henspeilte blant annet på at det er 100 år siden speiderbevegelsen startet.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe feiret 25-årsjubileum

09.07.07

Pinsehelgen var troppen, tradisjonen tro, på leir til Bergsdalen. I år var også ulveflokken med, og søndagen kom også familie og venner av gruppen og ble med på å feire gruppens 25-årsjubileum.

Les mer...

 


 

Besøksrekord

08.07.07

Siden starten har besøkstallet for bonesspeiderne.no utviklet seg stabilt i en retning - oppover. I juni ble det satt ny rekord i antall besøkende av nettsidene.

Les mer...

 


 

Merker til speiderskjorten

12.06.07

Vi kjenner til at speidernes mange merker har skapt en del forvirring og fortvilelse i de mange hjem idet de skal festes på skjorten. bonesspeiderne.no hjelper deg, og har laget en oversikt over hvor de viktigste merkene skal festes.

Les mer...

 


 

 

 

Øyhopping i Sunnhordaland

20.05.07

Forrige helg dro alle roverne på sykkeltur, øyhopping i Sunnhordaland. 165 kilometer ble tilbakelagt, og de var innom både Austevoll, Stord, Tysnes, Fusa, Os og Bergen.

Les mer...

 


 

 

Bildegalleriet er oppdatert

20.05.07

Nå er bildegalleriet oppdatert med bilder blant annet fra beverkoloniens overnattingstur i Langeskogen 11. - 12. mai og dugnaden på Guldstølen 21. april.

 

 


 

Bønes speidergruppe deltok i Speideraksjonen 2007

15.05.07

Også i år bidrog Bønes speidergruppe aktivt i Speideraksjonen, og alle gruppens enheter var aktivt involvert i arbeidet. På forhånd hadde vi satt som mål å slå beløpene vi har samlet inn under tidligere aksjoner, noe vi klarte med god margin idet alle aktivitetene til sammen bidrog med kr 16 485. Takk til alle som bidrog!

Les mer...

 


 

Resultatene fra Vestlandsmesterskapet

13.05.07

To speiderpatruljer og ett ulvekull fra Bønes deltok da historiens første Vestlandsmesterskap ble arrangert på Kollevåg på Askøy i helgen. Her finner du resultatlistene.

Les mer...

 


 

Resultatene fra Fanosmanøveren

22.04.07

Et ulvekull og to speiderpatruljer deltok på Fanosmanøveren som ble arrangert på Smøråsfjellet søndag. Denne gang nådde vi ikke helt opp på resultatlisten, begge løypene ble vunnet av arrangørgruppen 1. Øvsttun knepne 1,5 poeng foran 1. Fjøsanger.

Les mer...

 


 

Bønesdagen

26.03.07

Også i år deltok speidergruppen da Bønes menighetsråd arrangerte Bønesdagen i kirken. De som ville fikk prøve seg på livlinekasting, natursti og vinne fine premier, grille pinnebrød eller klatre i apebroen. Inne i kriken hadde vi stand med lysbildepresentasjon, brosjyrer og bilder.

Les mer...

 


 

Troppstur til Finse

22.03.07

I helgen ble troppens årlige tur til Larsbu på Finse arrangert. Speiderne fikk oppleve hvordan fjellet kan være når været ikke er det beste, men så dårlig at det ikke ble en super tur, var det ikke.

Les mer...

 

 


 

Bildene fra gruppeturen er her

04.03.07

Endelig er bildene kommet, etter at hele gruppen var på tur til Kvamskogen 9. - 11. februar. I tillegg til bildene finner du også ut hva deltagerne syntes, i Fem på bussen, og du kan lese Hilde og Idas dagbok.

Les mer...

 


 

Morten valgt inn i kretsstyret

05.03.07

På tidenes korteste kretsting, som varte 30 minutter, ble Morten i dag valg inn som medlem av kretsstyret for ett år.

 


 

Medlemskontingent for 2007

24.02.07

Speidergruppens medlemmer mottar i disse dager medlemsbladet Speideren. Vedlagt finnes faktura for medlemskontingent for 2006, pålydende kr 650,00. Hva går disse pengene til?

Les mer...

 


 

Lars Eric månedens speider

01.02.07

Innimellom presenteres ett av gruppens medlemmer som månedens speider her på bonesspeiderne.no. Denne gangen har du anledning til å bli litt bedre kjent med Lars Eric, patruljeassistent i patruljen Ekorn i troppen.

Les mer...

 


 

Troppstur på Fløien

28.01.07

I dag arrangerte troppen dagstur på Fløien. Vi begynte med å løse en oppgave hvor speiderne ved hjelp av GPS skulle finne en gjenstand som var gjemt på Fløien. Vi øvet oss også på å lese kart, mens vi gikk til Bjørnebu, hvor vi spiste lunsj. Etterpå gikk og akte vi til byen, hvor vi avsluttet med å spise pizza på Speidersenteret.

Les mer...

 


 

 

Ekskursjon til Bergen Vitensenter

27.01.07

Flokken gjennomførte onsdag 24. januar ekskursjon til Bergen Vitensenter, hvor ulvungene fikk prøve mange ulike eksperimenter og se på artige fenomener og, ikke minst, fikk lage sin egen iskrem.

Les mer...

 


 

Jubileumsarrangement i pinsen

16.01.07

Bønes speidergruppe fyller 25 år i 2007, og dette skal vi selvsagt feire med et jubileumsarrangement. Etter å ha spurt våre medlemmer om hvilken helg som passer best, er det besluttet å legge arrangementet til pinsehelgen. Hele familien inviteres med på arrangementet søndag 27. mai. Mer informasjon om jubileet vil komme etter hvert.

 


 

 

Rovertur med opptagelse

13.01.07

På roverlagets tur til Viggohytten i dag ble Matias tatt opp som medlem av roverlaget.

Les mer...

 

 


 

God jul

12.12.06

Bønes speidergruppe ønsker alle sine medlemmer, deres foresatte, gruppens samarbeidspartnere og andre med relasjoner til gruppen en gledelig jul!

 

Årets julegave fra bonesspeiderne.no er noen filmsnutter fra diverse speiderarrangement, som du kan kose deg med i juleferien når det ikke er noen speideraktiviteter. Du må logge deg inn for å se filmene - velg Logg inn i menyen til venstre dersom du trenger en forklaring. Hvis ikke, kan du trykke her for å se filmene...

 


 

Artikkel om rastehytten i ny bok om byfjellene

12.12.06

Sven Grotdal har skrevet og utgitt en bok om byfjellene i Bergen. I denne boken er det blant annet skrevet en artikkel om Guldstølen og gruppens åpning av rastehytten i juni i år. Artikkelen er gjengitt med forfatterens tillatelse.

Les mer...

 


 

Hjelp på gruppeturen

16.01.07

Helgen 9. - 11. februar reiser hele speidergruppen på tur til Kvamskogen (se informasjon om dette via enhetenes terminlister). Da lederne vil være opptatt med program mesteparten av tiden, trenger vi hjelp av en-to foresatte på kjøkkenet. Meld deg til tjeneste eller still dine spørsmål til gruppeleder Erik Geber.

 


 

Ekskursjon til Bergen Vitensenter

15.11.06

Troppen gjennomførte mandag sin årlige ekskursjon. Denne gang besøkte vi Bergen Vitensenter, hvor speiderne fikk prøve mange ulike eksperimenter og se på artige fenomener, fikk en innføring i solsystemet og, ikke minst, fikk lage sin egen iskrem.

Les mer...

 


 

Aktivitetsdag

12.11.06

Etter speidergudstjenesten hadde troppen aktivitetsdag på Storetveit skole. Først lekte vi noen leker og spilte volleyball i gymsalen, før vi gikk til svømmehallen for å leke videre og ta noen svømmepunkter på ulike merker.

Les mer...

 


 

Nytt speiderløfte, landsleir i 2009

08.11.06

I helgen var det møte i Speidertinget, det øverste organet i Norges speiderforbund. Der ble det blant annet bestemt at speiderløftet fra nå av lyder: «Jeg lover etter beste evne å være åpen for Gud, hjelpe andre og leve etter speiderloven». Det ble også bestemt at landsleirene skal arrangeres med fire års mellomrom og at neste leir blir i 2009, og ikke arrangeres hvert tredje år og neste gang i 2008, som Speiderstyret på forhånd hadde bestemt.

 


 

Flokktur med opptagelse

06.11.06

Til sammen 19 ulvunger, foresatte, søsken og ledere deltok da flokken søndag arrangerte tur til Bjørnebu på Fløien, og hadde opptagelse av fem nye ulvunger i skikkelig høstvær. Etter opptagelsen grillet de pølser på bål.

Les mer...

 


 

Hilde månedens speider

06.11.06

I «månedens speider» presenteres med ujevne mellomrom ett av gruppens medlemmer. Denne gang er turen kommet til flokkassistenten og roveren Hilde.

Les mer...

 

 


 

Troppen deltok på JOTI

23.10.06

I helgen deltok troppen på JOTI, internasjonalt speidertreff på internett. I tillegg til å prate med speidere fra inn- og utland over internett, fikk vi blant annet besøk av leirsjefen for neste års kretsleir.

Les mer...

 


 

Øyvind vinner av spørrekonkurransen, Ida vinner av rover- og lederquizen

21.10.06

Heller ikke denne gang var det så alt for mange som deltok i spørrekonkurransen for speiderne. Øyvind visste imidlertid svaret på alle ti spørsmål, og vant en kartmappe. Ida svarte rett på alle spørsmålene i rover- og lederquizen. Nå er svarene på alle spørsmålene lagt ut. Vant du ikke denne gang, kommer det nok en ny anledning.

Les mer...

Quiz for rovere og ledere...

 


 

Resultater fra Bymanøveren

14.10.06

Fire speiderpatruljer og ett ulvekull fra Bønes deltok i Bymanøveren i Bergen sentrum i dag. Som første nettside presenterer bonesspeiderne.no resultatene.

Les mer...

 


 

Turdag på Guldstølen

17.09.06

Søndag 17. september arrangerte Bønes speidergruppe familiedag på Guldstølen. Over 100 personer deltok og fikk være med på scouts own, familieløype, hinderløype og grilling. Gerdt Vedeler og Stephen Williams fikk overrakt henholdsvis Æreskniven og NSFs hederstegn for ikke-medlemmer. Også i år hadde troppen overnattet under bivuakk fra dagen før, men i år regnet det faktisk ikke.

Les mer...

 


 

Tilbake til Rossnes

27.08.06

Oppmøtet var upåklagelig da roverlaget i helgen startet høstterminen med telttur til Rossnes nord på Radøy. Rossnes var tidligere mål for troppens pinseleir, og flere av roverne syntes det var kjekt med et gjensyn med stedet.

Les mer...

 


 

På speidertur til Sveits

13.08.06

Endre, Hilde og Morten har vært på en ti dager lang tur i Sveits, hvor de bodde på det internasjonale speidersenteret i Kandersteg, gikk turer i alpene og besøkte Bern og Geneve.

Les mer...

 


 

Vandreleir på Dovre

07.08.06

15 speidere og fire ledere fra troppen deltok da Romsdal og Nordmøre krets arrangerte vandreleir langs Den Gamle Kongevei over Dovre.

Nå er enda flere bilder lagt til!

Se bildene...

Les Hilde og Idas dagbok...

 


 

Landsleir i 2008

15.06.06

Speiderstyret har bestemt at det skal arrangeres landsleir hvert tredje år, og neste landsleir arrangeres alt om to år, i 2008.

Les mer...

 


 

Ulveflokken har vært på telttur

13.06.06

Ulveflokken avsluttet vårterminen med telttur til Gåssand.

Les mer...

 

 


 

Rastehytten åpnet

07.06.06

Rastehytten på Guldstølen ble høytidelig åpnet på Guldstølens dag, 7. juni, omtrent ett og et halvt år etter at vi fikk idéen på en troppstur på Fløien.

Les mer...

 


 

Pinseleir i Bergsdalen

07.06.06

Syv speidere og tre ledere deltok på troppens tradisjonelle pinseleir til Småbrekke i Bergsdalen i pinsehelgen.

Les mer...

 


 

Resultater fra vårmanøveren og kretskonkurransen

25.05.06

Bønes speidergruppe deltok med ett ulvekull og en speidertropp i vårmanøveren. Her finner du resultatlistene.

Les mer...

 


 

Vandrerne har vært på seiltur

22.05.06

I helgen var seks av vandrerne på seiltur med speiderbåten SS Ternen til Fedje.

Les mer...

 


 

Beverkolonien har vært på telttur

14.05.06

Her ser du bildene fra beverkoloniens telttur i Langeskogen fra fredag 12. til lørdag 13. mai.

Les mer...

 

 


 

Speideraksjonen 2006

25.04.06

I perioden 22. - 30. april arrangerte Norges speiderforbund i samarbeid med Flyktningehjelpen en innsamlingsaksjon til inntekt for mennesker på flukt i Nord-Uganda. Bønes speidergruppe deltok i aksjonen og samlet inn kr. 6 780.

Les mer...

Les om gruppens aksjon på speiding.no...

 


 

Dugnad på Guldstølen

24.04.06

I forbindelse med at Bønes speidergruppe i løpet av våren skal få bygget en rastehytte på Guldstølen, ble det lørdag 22. april arrangert dugnad på Guldstølen, hvor bl. a. området der hytten skal stå ble gravd ut.

Les mer...

 


 

Spørrekonkurranse

25.04.06

Spørrekonkurransen er nå avsluttet, og løsningen på spørsmålene er lagt ut.

Les mer...

 


 

Bønesdagen

02.04.06

Lørdag 1. april arrangerte Bønes menighetsråd Bønesdagen, hvor lag og organisasjoner på Bønes fikk presentere seg med stands og ulike aktiviteter. Bønes speidergruppe var godt representert med både innendørsstand og gratis utendørsaktiviteter som pinnebrødgrilling, livlinekasting, apebro og natursti.

Les mer...

 


 

Rastehytte på Guldstølen

23.02.06

Bønes speidergruppe arbeider med å få oppført en rastehytte til allmenn bruk på Guldstølen. Det planmessige arbeidet er ferdig, og mye av arbeidet håper vi å få gjort på dugnaden 22. april. Målet er at hytten skal være klar i løpet av sommeren. Vi håper sponsorer vil bidra til å støtte prosjektet.

Les mer...

 


 

Fanos-manøver

09.04.06

Bønes speidergruppe inviterer til Fanos-manøver i Langeskogen St. Georgsdagen søndag 23. april 2006.

Les mer...

 


 

Troppstur til Finse

19.03.06

Helgen 10. - 12. mars var troppen på skitur til Larsbu på Finse.

Les mer...

 


 

Representanter på Speiderforum og Speidertinget fra Bønes

08.03.06

På kretsens årsmøte i dag ble Even i Bønes speidergruppe valgt til representant til Speiderforum. Stine ble valgt til vararepresentant. Morten ble valgt til representant til Speidertinget, Norges speiderforbunds øverste organ.

Les mer...

 


 

Gruppetur med familiedag

05.03.06

10. - 12. februar var bevere, ulvunger, speidere, rovere og ledere på gruppetur til Kvamsseter på Kvamskogen. Søndag kom dessuten både foreldre og søsken opp og deltok på familiedagen.

Les mer...

 

 


 

Speiderønskeliste

08.11.05

Trenger du tips til hva du kan skrive på ønskelisten din? Eller kanskje du ikke helt vet hva du skal gi speideren til jul? bonesspeiderne.no har flere forslag, og har laget en liste over (nesten) alt en speider kan ønske seg.

Les mer...

 


 

Påvirk fremtidens speiding

01.12.05

Norges speiderforbund har utarbeidet en spørreundersøkelse på internett som de vil at alle medlemmer skal svare på. Det tar sirka ti minutter å fylle ut spørreskjemaet. Formålet med undersøkelsen er å finne ut hvordan medlemmene vil at speiding skal være i fremtiden. De som deltar er med i trekningen av en premie.

Les mer...

 


 

Ekskursjon til Luftambulansen

09.11.05

Mandag 7. november var det tid for troppens årlige ekskursjon. I år besøkte vi Luftambulansen.

Les mer...

 


 

Ulveflokkens opptagelsestur til Gåssand

06.11.05

Syv nye ulvunger ble tatt opp i flokken under familieturen til Gåssand søndag.

Les mer...

 


 

Bestill speiderskjorte

29.10.05

Medlemmer av Bønes speidergruppe har anledning til å kjøpe speiderskjorte gjennom gruppen. Aktivitetsmerker og andre distinksjoner skal festes på skjorten.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe deltok på bymanøveren

22.10.05

Rødt kull fra ulveflokken og patruljene bever, ekorn, isbjørn og ørn fra speidertroppen deltok på bymanøveren i Bergen sentrum lørdag 22. oktober.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe vertskap for KL/KS-seminar

18.10.05

Bønes speidergruppe var teknisk arrangør Norges speiderforbund arrangerte seminar for kretsledere og korpssjefer helgen 14. - 16. oktober 2005.

Les mer...

 


 

Bønes speidertropp deltok på Fanos kanohaik

26.09.05

11 speidere fra Bønes deltok sammen med speidere fra 1. Fjøsanger, 1. Skjold og 1. Øvsttun på Fanos kanohaik i Lindås 24. - 25. september.

Les mer...

 


 

Fri:05

04.09.05

25 deltagere fra Bønes speidergruppe deltok på Norges speiderforbunds landsleir "Fri:05" som ble arrangert på Ingelsrud speidersenter i Eidskog 2. - 9. juli 2005. Til sammen 8.220 speidere fra inn- og utland deltok.

Les mer...

 


 

Gruppegenser

25.06.05

Bønes speidergruppe har fått laget en flott gruppegenser til sine medlemmer. Den er mørkeblå med gruppemerket brodert på, en bomullsgenser av høy kvalitet. Den egner seg godt til friluftsbruk og er et godt alternativ når speiderskjorte ikke skal benyttes. Genseren er sterkt subsidiert av gruppen.

Les mer...

 


 

Svar på spørrekonkurransen

23.08.05

Vinner av vårens spørrekonkurranse ble Matias i troppen, som vant en flott sammenleggbar sag til f. eks. turbruk. Flere konkurranser følger, i mellomtiden kan du se fasiten fra denne runden.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe mister lagerplass

31.08.05

Speidergruppen har i en tid hatt lagerplass i Våkleiven 133. Her har vi lagret telt, kasser, kokeutstyr og annet som vi ikke bruker så ofte. Da bygget i løpet av nær fremtid skal bygges om, må vi flytte og trenger derfor nye lokaler.

 

Det vi trenger, er et rom på sirka 20-30 m2, lys og helst med tilgang fra gateplan. Tilgang bør kunne skje utenom arbeidstid.

 

Vet du om en kjeller eller et annet egnet lokale i ditt nærmiljø, ber vi om at du gir beskjed slik at vi kan sjekke det opp.

 


 

Flokktur til Gåssand

10.06.05

Ti ulvunger og to ledere var på telttur til Gåssand fra lørdag 4. til søndag 5. juni.

Les mer...

 


 

Troppstur til Bergsdalen

31.05.05

Da pinsen i år hadde plassert seg like før 17. mai, ble det bestemt at årets pinseleir skulle arrangeres et par uker senere. Turen gikk til Småbrekke i Bergsdalen, som har vært målet for troppens pinseleir de siste årene. Det var kaldt, men dét hindret ikke speiderne i å ta seg en dukkert.

Les mer...

 


 

Beverne har vært på telttur

30.05.05

Høydepunktet for mange bevere, årets overnattingstur i telt, ble vellykket gjennomført i helgen. Totalt 19 personer benyttet natt til lørdag til å overnatte i telt i Langeskogen.

Les mer...

 


 

Annenplass til blått kull på Vårmanøveren

05.05.05

Bønes speidergruppe var bare representert med ett kull på årets Vårmanøver på Fløien, men blått kull klarte seg så bra at de kom på delt annenplass! To Bønes-patruljer deltok på Kretskonkurransen og Vårmanøveren.

Les mer...

 

 


 

Konfirmantspeiding

07.03.05

Bønes speidergruppe ønsker å tilby de av sine medlemmer som skal konfirmeres i 2006 å gjennomføre konfirmantforberedelsen i speidergruppen.

Les mer...

 


 

Ingen stilte til dugnad

15.06.05

Da gruppen inviterte omlag 80 speidere og 120 foresatte til dugnad, som leie for utstyrslageret gruppen disponerer, var det ingen som møtte opp. bonesspeiderne.no er kjent med at gruppen nå leter etter nytt depot.

Les mer...

 


 

Vellykket Speideraksjon

28.04.05

Bønes speidergruppe gjennomførte flere aktiviteter i forbindelse med Speideraksjonen, et samarbeid mellom Norges speiderforbund og Flyktninghjelpen til inntekt for mennesker på flukt. Til sammen samlet gruppen inn 10.666,50 kroner.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe deltok på FANOS-manøveren

24.04.05

 

To ulvekull og to speiderpatruljer fra Bønes deltok da 1. Skjold arrangerte FANOS-manøver i strålende solskinn på Fanafjell søndag 24. april.

Les mer...

 

 

 


 

Dugnad på Guldstølen

10.04.05

Sirka 35 speidere, søsken og foreldre deltok på årets Miljødag, arrangert som dugnad på Guldstølen. Flaggstangen ble malt og enorme mengder småtrær og kratt ble kuttet ned. Gruppen takker alle som deltok.

Les mer...

 


 

 

Troppstur til Finse

19.03.05

I år deltok ni speidere og tre ledere på troppens tradisjonelle skitur til Finse.

Se bildene...

 

 


 

Troppen med egne landsleirssider

16.02.05

På landsleirssidene finner du en oversikt over all informasjon fra troppen angående landsleiren til sommeren. Husk påmeldingsfristen: 14. mars. Peker til landsleirssidene finner du under "Speidertroppen".

Direkte til landsleirssidene...

 


 

Gruppetur med familiedag

10.02.05

 

Hele 55 speidere var påmeldt gruppetur til Kvamskogen helgen 4. - 6. februar. Ikke nok med at turen var gratis, i år ble også foreldre og søsken invitert med på familiedag om søndagen.

Les mer...

 

Hva syntes deltagerne? Fem på bussen...

Rett til bildene...

Mistet noe? Les mer...

 

 


 

Nyhetsbrev

25.11.04

Du har nå muligheten til å abonnere på gruppens elektroniske nyhetsbrev. Send en tom e-post til gruppenyhet-subscribe@bonesspeiderne.no. Du kan når som helst velge å slutte å motta nyhetsbrevet.

 


 

Ny rekord for bonesspeiderne.no

10.02.05

bonesspeiderne.no meldte om rekordtall for november i fjor. Den første måneden i 2005 slår alle gamle rekorder med glans, og på ett år har sidene hatt en stigning i månedlig antall besøkende på 490 %.

Les mer...

 


 

Bønesdagen 2005

03.03.05

Lørdag 12. mars arrangerer Bønes menighetsråd Bønesdagen i Bønes kirke. Det blir mange aktiviteter og underholdningsinnslag, i tillegg til at lag og organisasjoner på Bønes presenterer seg. Alle er hjertelig velkommen!

Les mer...

 


 

Loddsalg i forbindelse med Bønesdagen

18.02.05

Gruppen har påtatt seg å selge 30 loddbøker i forbindelse med Bønesdagen, som arrangeres i Bønes kirke lørdag 12. mars kl. 11.00 - 15.00. Loddene koster kr. 5, og det er mange fine gevinster. Inntektene fra loddsalget fordeles til drift av Bønes menighet og til Bønesfondet, hvor barne- og ungdomsorganisasjoner på Bønes kan søke om støtte. Ulvungene må levere loddbøkene tilbake senest onsdag 2. mars, speiderne senest mandag 7. mars.

 


 

Medlemskontingent for 2005

26.01.05

Speidergruppens medlemmer mottar i disse dager medlemsbladet Speideren. Vedlagt finnes også faktura for medlemskontingenten for 2005, pålydende kroner 600,00. Hva går disse pengene til?

Les mer...

 


 

Aurora månedens speider

07.02.05

 

Etter et avbrekk i forbindelse med juleferien er månedens speider tilbake, og denne gangen er det Aurora i ulveflokken vi blir bedre kjent med.

Les mer...

 

 

 


 

Spørrekonkurransen avsluttet

15.12.04

Spørrekonkurransen er nå avsluttet, og her finner du vinnerne. I tillegg kan du se hvilke svaralternativ som var riktig.

Les mer...

 


 

November nok en rekordmåned for bonesspeiderne.no

01.12.04

For bonesspeiderne.no ble november nok en måned med rekordhøyt antall besøkende. Statistikken viser at det i snitt var 23 besøkende daglig, mot 8 i februar. Totalt ble forsiden besøkt 83 ganger i februar, mens antall besøkende i november var 719. Dette tilsvarer en økning på hele 866 prosent.

Les mer...

 


 

Troppstur til Mjølfjell

30.11.04

 

Helgen 26.-28. november var troppen på tur til Vonhaug på Mjølfjell. Været var fint, programmet rikholdig: Pizzabaking, skitur, leirbål og mye mer.

Les mer...

 

 


 

Ønskeliste

01.12.04

Her får du noen tips til hva du kan skrive på ønskelisten din. Det er ting som alle speidere bør ha, for eksempel gruppelue og Speiderboka.

Les mer...

 

 


 

Gruppelue

01.12.04

Visste du at Bønes speidergruppe har egen gruppelue? Strikk en selv, eller ønsk deg en av noen som er flink til å strikke.

Les mer...

 


 

Ulveflokken har vært på opptagelsestur

24.11.04

Tolv ulvunger med foreldre deltok på flokkens tradisjonelle tur til Gåssand, hvor opptagelsen av nye ulvunger fant sted.

Les mer...

 


 

Adresselisten på internett

15.11.04

Gruppens adresseliste er nå lagt ut på nettsidene. Du kan ikke se adresselisten uten å logge deg på medlemsområdet med brukernavn og passord.

Les mer...

 


 

Bønes speidergruppe deltok på bymanøveren

25.10.04

Tre ulvekull og tre speiderpatruljer fra Bønes speidergruppe deltok på bymanøveren i Bergen sentrum 23. oktober.

Les mer...

 


 

Jubileumskopper til salgs

25.10.04

I forbindelse med gruppens 20-årsjubileum i 2002, fikk vi laget noen fine kopper med jubileumslogoen vår på. Koppene er laget av plast, perfekt for turbruk. Vi har ennå noen igjen, disse selges for kr. 25,00 per stykk. Send en e-post til gruppen@bonesspeiderne.no for bestilling.

 


 

Gamle bilder ønskes

25.10.04

Har du bilder fra et av Bønes speidergruppes arrangementer, enten digitale eller på papir? Vi er nå på utkikk etter bilder fra tidligere arrangement vi kan låne og publisere i galleriet vårt. Dersom du tror du kan bidra, send en e-post til morten@bonesspeiderne.no.

 


 

Turdag til Guldstølen

19.09.04

 

 

Sirka 35 personer deltok på gruppens turdag til Guldstølen søndag 19. september. På programmet stod bl.a. andakt, grilling av pinnebrød m.m.

Les mer...

 

 


 

Bønes speidergruppe har fått to nye ledere

10.09.04

Tirsdag 7. september deltok Erling og Andreas på kretsens arrangement for ledergodkjennelse.

Les mer...

 


 

Ulveflokken har vært på Turnerhytten

14.09.04

 

10.-11. september var 23 ulvunger og seks voksne på tur til Turnerhytten. Her leser du hva de gjorde og ser bildene fra turen.

Les mer...