SPEIDEREFFEKTER

Speiderskjorte
  Akkurat som idrettslag har sine drakter, har speidere speiderskjorten. Speiderskjorten er et plagg både troppsspeidere og rovere bør ha, blant annet til å feste merker på.
  Les mer...
  Hvor på skjorten skal merkene plasseres...
 
Speiderboka
  Speiderboka er et must for enhver speider. Her finner du menger av tips, idéer og annen nyttig informasjon, det være seg om knuter, førstehjelp, stjernebilder, morse, værtegn, speiderhistorie, og mye, mye mer. Boken kan kjøpes fra Speidersenteret i Marken, nettbokhandlere eller fra www.alltidberedt.com.
 
Gruppegenser
  Bønes speidergruppe har fått laget en flott genser til sine medlemmer. Genseren er en mørkeblå collegegenser med gruppemerket brodert på. Den er et godt alternativ når speiderskjorten ikke skal benyttes og egner seg godt til turbruk. Genseren finnes i flere størrelser og bestilles her.
  Les mer...
 
Jubileumspiké
  Til gruppens 25-årsjubileum fikk vi laget en pikégenser med gruppens jubileumslogo brodert på. Den er et godt alternativ når speiderskjorten ikke skal benyttes. Pikéen finnes i flere størrelser og bestilles her.
  Les mer...
 
Gruppelue
  Bønes speidergruppe har sin egen gruppelue. På gruppeturen i februar lager vi dusk til luene.
  Mer info og strikkeoppskrift...
 
Gruppekopp
  Til vårt 20-årsjubileum fikk vi laget en flott plastkopp med gruppens jubileumslogo, perfekt for turbruk. Resten av disse selges nå for kr. 25,00.
  Kontakt gruppeleder Erik Geber for bestilling...
 
Annet utstyr
  Forskjellige ting du har bruk for på møtene, turer og i andre sammenhenger. Du må selv finne ut hva akkurat du eller den du vil gi noe til ønsker seg, men eksempler er sovepose, fjellsko, speider-/tollekniv, lommelykt, ski, skisko, liggeunderlag, termos, sekk, klær, etc.

Bønes speidergruppe kan ikke garantere at priser o.l. fra eksterne firma gjengitt på denne siden er korrekt.