Troppstur til Finse

Også i år arrangerer troppen vintertur til Finse. Vi skal tilbringe helgen på Larsbu, som ligger sirka 3 km øst for Finse. Transport av bagasje fra Finse vil bli forsøkt organisert med snøscooter mens speiderne går på ski (men alle må være forberedt på at vi selv må transportere utstyr frem til hytten). På turen vil det bli fokusert på bekledning i fjellet, graving av snøhuler og skiturer, så dette er en tur for de som liker friluftsliv og spesielt skiturer. Turene og øvrige aktiviteter vil være noe mer krevende enn skiturene vi hadde på turen til Katteli i februar. Opplegget vil imidlertid bli tilpasset deltagerne, vær og føreforhold.

Bilder fra tidligere turer: 2000, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.

Når: Fredag 1. april - søndag 3. april 2011
   
Fremmøte: Bergen jernbanestasjon, utgang til perrong 4, ikke senere enn kl. 16.00.
   
Retur: Bergen jernbanestasjon søndag kl. 18.50.
   
Pris: Kr. 300 som dekker reise, middag, hytteleie og øvrige fellesutgifter.
   
Påmelding: Påmelding og betaling innen 7. mars her. (Se kommentarer nedenfor.)
   
Ta med: Se egen utstyrsliste.
   
Spørsmål: Kontakt Erik Geber, tlf. 92094472 eller Tor-Atle Jensen, tlf 93407205.

 

Kommentar vedrørende påmelding:

Denne gang vil vi teste ut et nytt opplegg for påmelding og betaling av deltageravgift. Dette skjer samlet ved å gå inn på pekeren ovenfor. Påmelding blir først registrert når betaling er foretatt ved å belaste kredittkort eller bankkonto på denne sikre betalingsløsningen på Netaxept/DnB NOR. Denne løsningen sikrer at vi får oversikt over alle påmeldte og får koblet innbetalingene med deltagerlisten. Det blir også lettere for dere å gjøre påmelding og betaling i en operasjon.

Dersom noen skulle ha tekniske problemer med å gjennomføre påmeldingen til turen, er det bare å ta kontakt med Tor-Atle (kontaktinfo ovenfor), så får vi prøve å løse dette på en annen måte. Vi er også interessert i tilbakemeldinger om hvordan denne løsningen oppleves.

Påmeldingsfristen er absolutt da vi må kjøpe togbilletter i god tid. Påmeldingsløsningen stenges etter 7. mars.