Roverstevnet 2. - 4. november 2007

Roverstevnet er et nasjonalt roverarrangement som arrangeres på oppdrag fra Norges speiderforbund. I år er det lagt til Ski, nærmere bestemt Ski skole, 2. - 4. november 2007.

Arrangementet later til å være organisert som et rollespill, vi vil nok få oppgaver som skal løses, hvor rammen for arrangementet er «innsatt». Vi vil reise med fly til Gardermoen fredag (avgang tidligst kl. 18.00) og returnere med fly søndag ettermiddag/kveld. Vi tar buss fra Gardermoen til Ski skole.

Pris:

Fly tur retur

Kr 860,00

Flybuss

Kr 185,00

Deltageravgift

Kr 500,00

SUM

Kr 1 545,00

Alle priser er veiledende. Billettpriser på fly kan stige før vi får bestilt. Det er mulig matutgifter kommer i tillegg. Det er mulig vi kan få reisestøtte fra NSF med inntil og med kr 645,00 per person, dette vet vi imidlertid ikke sikkert før etterpå. Laget har også bestemt at vi skal bruke storparten av lagets budsjett på å subsidiere turen. Hvor mye dette utgjør for den enkelte avhenger selvsagt at hvor mange som er med. Dersom vi får full reisestøtte fra NSF og samtlige i laget deltar, vi deltageravgiften blir sirka kr 955,00.

Påmelding: Bindende påmelding ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor senest søndag 30. september.

Mer informasjon om arrangementet finner du her.

Påmelding til roverstevnet 2. - 4. november 2007

Fullt navn:
Adresse:
Postnummer:
Sted:
Telefon:
Mobiltlf.:
Fødselsdato: (dd.mm.åå)
E-postadresse:

Jeg er kjent med og aksepterer deltageravgift på inntil og med sirka kr 1 600 som betales Bønes speidergruppe etter nærmere instruksjon om ønskelig på ti dagers varsel.

Påmeldingsfristen er passert.